PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nyt-syn-uden-briller-og-linser-med-lasik-den-nyeste-teknologi-samt-kosmetiske-operationer-til-langt-under-halv-pris-1744

Nyt syn uden briller og linser med LASIK den nyeste teknologi, samt kosmetiske operationer til langt under halv pris!

Pressemeddelelse september 26, 2005 Helse

I forbindelse med afholdelsen af messen "Sund Livsstil" i Forum, København i perioden 7. – 9. oktober 2005, er KirurgiRejser.dk én af udstillerne.

KirurgiRejser.dk giver danskerne en økonomisk håndsrækning ved at arrangere rejser til udenlandske kirurgiske klinikker, som er testet af danskere, og der kræves mindst samme standard og kvalitet som hos de danske klinikker.
Under hele messen være mulighed for at søge information, samt stille spørgsmål til KirurgiRejser.dks konsulenter ang. alle former for kosmetisk kirurgi (herunder kosmetisk intim-, plastik-, rekonstruktions-, tand- og øjenkirurgi).
KirurgiRejser.dk er i samme forbindelse arrangør af det gratis foredrag ”Nyt syn uden briller og linser” v/Professor Mahmut Kaskaloglu. Under foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål relateret til oftalmologi (studiet og behandlingen af øjets sygdomme), direkte til professoren.

Professor Mahmut Kaskaloglu er stifteren af Kaskaloglu Eye Surgery Hospital, Izmir, Tyrkiet og medlem af Ege Universitetets Institut for Oftalmologi.

Professor Kaskaloglu har viet 27 år af sit liv på at undervise om og praktisere oftalmologi. Hvert år udfører han over 2000 grå stær- og LASIK-operationer, ligesom han deltager i talrige videnskabelige konferencer rundt om i verden.
Professor Kaskaloglu nyder derfor stor respekt både i Tyrkiet og andre lande, hvor han også holder foredrag og forelæsninger. Han blev i 2002 tildelt Best of the Show Award på American Academy of Ophthalmology Congress i Orlando.

Kontakter


Emner


Helse




Zip og hent alle filer