PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/vejen-til-en-glad-k%C3%A6reste-4532

Vejen til en glad kæreste

Pressemeddelelse november 6, 2007 IT

Lav en pakkekalender til din kæreste. På denne måde er du sikker på at du har en super glad kæreste, hver dag i december måned.

Pakkekalender presse

Hvem vil ikke overraske sin kæreste og få plus på parforholdskontoen. December måned er den tid på året, hvor danskerne forsøder hinandens hverdag. En pakkekalender er et stort hit blandt børn, men også voksne med trang til julehygge kan bruge en pakkekalender til at forkæle deres kæreste med.


Den skaber julehygge, god stemning, er et tegn på kærlighed, og ligger man lavt på betænksomhedsbarometeret, så kan en pakkekalender til kæresten være med til at få barometeret til at stige.


Ofte kræver det en dyb vejrtrækning og ikke mindst et stort hul i kalenderen at få købt 24 pakker. Der kan nemt gå 12-15 timer med at finde på gaverne, få dem købt og pakket fint ind, når kæresten skal overraskes. Hvis du samtidig har travlt på arbejde, skal hente 3 børn i institution eller mangler at lave momsregnskab, så ender pakkekalenderen til kæresten ofte med at blive ved tanken.


Hjælpen er heldigvis nær. http://www.pakkekalender.com/ er en hjemmeside for voksne, som har lyst til at gøre lidt ekstra for sin partner med en pakkekalender, men som ikke har tid eller overskud til at gå i gang med så stort et projekt. Her tilbydes færdigpakkede luksus-pakkekalendere fra 998 kr. I år er sortimentet udvidet til både mænd og kvinder, og som noget helt nyt tilbyder vi også adventsgaver. Det eneste negative er, at gaven forpligter til næste år!


  • "Kære Pakkekalender. Jeg har været gift i 18 år og har aldrig fået en pakkekalender. Jeg kan godt se, at min mand har fået hjælp, det vil jeg bare sige tusind tak for".

Pia Hansen, Vejle.


  • "Hej Pakkekalender. Jeres pakkekalender var en stor succes, den gav et ekstra pift i vores ægteskab, og resultatet er ventet til januar. Tak for hjælpen".

Peter Clemmensen, København.


Alle gaver kommer pakket flot ind med sløjfe og datomærke. De fleste får den leveret på deres arbejdsplads, så de kan overraske kæresten 1. december. 70% af kunderne designer selv deres pakkekalender, resten vælger en af de 3 færdige løsninger, men uanset valg, er det, som citaterne fortæller, tanken der tæller.


1. december bliver sitet lukket ned, så kæresten ikke kan lure, hvad der er i pakkerne!

Hjemmesiden er e-mærket, hvilket giver maksimal forbrugersikkerhed, og der kan betales med Dankort, VISA og Mastercard.

Kontakter


Emner


IT