PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/cyklus-computeren-m%C3%A5ler-kroppens-temperatur-og-viser-de-sikre-perioder-3227

Cyklus computeren måler kroppens temperatur og viser de sikre perioder

Pressemeddelelse oktober 6, 2006 Helse

En fiks lille computer – på størrelse med en cd skive - er den sikre og naturlige måde at undgå uønsket graviditet på.

Babycomp ladycomp pearly
Med cyklus computeren skal man hver morgen måle sin temperatur, computeren krydstjekker med den indprogrammerede data og fortæller ved at lyse grønt eller rødt, om man kan blive gravid indenfor de næste 24 timer eller ej. Metoden har et videnskabelig bevist pearl-index på 0,7, dvs. er 99,3% sikker, og er mere sikker end mange p-piller og brug af spiral.

Computeren fremhæves især, fordi det er den mest naturlige form for prævention overhovedet, da kroppen ikke bliver påvirket af hormoner eller andre fremmede stoffer, den naturlige balance og menstruationscyklus bliver ikke påvirket, man skal aldrig huske at købe præventionsmidler og der er ingen ekstra omkostninger når først computeren er købt. Cyklus computeren kan med de indbyggede yderligere funktioner også være en stor hjælp til par der ønsker at stifte familie.

Cyklus computeren blev udviklet i Tyskland i 1986, og siden har et hold af gynækologer, software-eksperter, elektronikingeniører og designere arbejdet konstant på at forbedre den.

Cyklus computeren er ny på det danske marked. Den importeres af Jasminika Dolfi, der også forhandler menstruationskoppen Diva Cup. Jasminika Dolfi forklarer, at metoden har været brugt i mange år og er meget populær i bl.a. Tyskland, Norge og en række katolske lande. Hun har valgt at starte en import til Danmark (med videresalg til de omkring liggende lande også), selv om andre præventionsmidler er tilgængelige her, fordi flere og flere kvinder føler sig utrygge ved den måde p-piller påvirker kroppen. Cyklus computeren hænger sammen med en sund og naturlig livsstil, og derfor er salget stærkt stigende i de lande, hvor den har været på markedet i flere år.  

Cyklus computeren findes i 3 udgaver; Baby-Comp, Lady-Comp og pearly. De er alle lige sikre, men har flere funktioner jo større de er. De kan alle erstatte køb og brug af ægløsningsstiks og graviditetstest.

Cyklus computeren præsenteres for første gang for det bredere danske publikum på ”Sund Livsstilsmesse” i Forum og ”Femina Livsstil” i Øksnehallen, begge i København i oktober.

Få yderligere oplysninger om cyklus computeren hos: Jasminika Dolfi, tlf.: +45 51 90 33 15 eller på www.worldcare.dk

Kontakter


Jasminikka Dolfi

founder af WorldCare, sundhedsformidler
WorldCare
info@************ Vis...
+45 5********** Vis...

Emner


Helse