PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/et-mekka-af-kvalitet-3209

Et mekka af kvalitet

Pressemeddelelse september 28, 2006 Kultur

Danmarks største livsstilsmesse i Århus giver mulighed for at se, smage og røre de eksklusive produkter.

Igen i år har danskerne mulighed for at besøge Danmarks største livsstilsmesse udelukkende for produkter i udsøgt kvalitet. Det sker på den eksklusive forbrugermesse ”Life & Style -The Wining & Dining Fair”, som præsenterer en palet af det ypperste inden for forbrugsgoder, gourmet, beklædning og mode, brugskunst, service og livsstil. Her er noget for enhver, der elsker livsstilsprodukter, nydelse og forkælelse.

Der er rig mulighed for at udforske nye produkter, blive udfordret og få svar på eventuelle spørgsmål fra de over 85 udstillere, hvis kvalitetsprodukter alle har en historie, der skal fortælles:
-Vi ønsker at sætte fokus på indhold. Det er vigtigt at fortælle forbrugerne, at der er en historie og en tanke bag kvalitetsprodukterne. Det er essentielt at se, smage og sanse for at få fornemmelsen for det enkelte produkt, fortæller Lasse Jørgensen, der er manden bag Life & Style The Wining & Dining Fair.

Kokkelandsholdet åbner for eventyret
Life & stylemessen åbner med bravur, når hele Kokkelandsholdet byder velkommen med gourmet-buffet og champagne. Derefter slås dørene op for et mekka af oplevelser.
Her kan smages på klassisk bourgogne og andre store vine fra hele verden. Prøv også gerne den appetitlige gourmetmad samt udvalget af specialdelikatesser som ost, skinke og chokolade. Også specialøl er rigt repræsenteret og på messen kan man selv bedømme det spændende udvalg af forskellige øl fra de danske mikrobryggerier.

Kunst, kvalitet og eksklusivt design
Se også Hornsleths kunst, italiensk møbeldesign, B&O-produkter, Cartier, Jaguar, dansk og international modetøj og brudekjoler, skønne smykker og meget mere Kort sagt; Life & Stylemessen byder på et forum af inspirerende livsstilsprodukter i særklasse.

Udstillingen bliver tillige krydret med spændende events undervejs. Søndag kan du opleve de oplagte bagere og konditorer konkurrere om skabe Danmarks bedste brød og  kager.

Life & Style - The Wining & Dining Fair er den perfekte start på efterårsferien og en oplagt weekendfornøjelse for hele familien, hvor du kan fordybe dig i stjernestunderne.

Messen finder sted i Århus Scandinavian Congress Center den 13.-15. oktober 2006.
Åbent fredag kl. 13-20, lørdag kl. 10-20 og søndag kl. 10-18.


For yderligere information kontakt Lasse Jørgensen på tlf.: 74 42 18 11
eller læs mere på www.interpromotion.dk.


Billedtekster:
- Det Danske Kokkelandshold åbner The Wining & Dining Fair med gourmetbuffet og champagne. Foto: Culinary Institute of Denmark.

- Life & Stylemessen inspirerer med design, mode, gourmet, store vine og spændende oplevelser. Se blandt andet Utzons eksklusive pelse. Foto: Steen Ewald.

Kontakter


Emner


Kultur