PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/s%C3%A5-kom-den-l%C3%A6nge-ventede-danmarks-luseknuser-nr-1-1481

Så kom den længe ventede Danmarks luseknuser Nr.1

Pressemeddelelse juni 27, 2005 Børn og Unge

Nu flygter lusene for bestandigt, samt æggene klægges ikke ud - der kan simpelthen ikke avles videre på dem altså ikke flere lus mellem to negle.

Et gammelt indisk husråd og naturprodukt kan hjælpe plagede danske familier til at få bugt med de lus, som lige nu myldrer frem i børnene hår.

Lus er en plage i mange børnefamilier, og de irriterende kryb bliver hurtigt modstandsdygtige mod de gængse bekæmpelsesmidler. Men nu viser det sig, at udtræk fra det indiske neem-træ har en utrolig god virkning.
- Lusene flygter faktisk fra håret, når det bliver vasket med det nye Neem produkt
Tiger champoo også kaldet Nul lus mor fortæller Carsten Jensen, Vamdrup.
- En af mine bekendte fortalte, at hun havde behandlet sin datters luseplagede hår med neem-Tiger shampooen. Det fik mig til at interessere mig for disse produkter, og de er meget effektive, og billige.
Når man behandler mod lus kommer man shampooen i det våde hår masserer shampooen godt og grundigt ind i hoved bunden. Man dækker håret med en plastikhætte, lader det sidde i 20 minutter og skyller derefter grundigt. I de fleste tilfælde vil mange af lusene falde af håret af sig selv, men det er en god idé at gå det efter med en tættekam.
- Vask derefter håret med neem shampoen en gang om ugen, da den vil pleje dit hår og genoprette din hovedbund
Neem- produktet er udvundet af frø fra det indiske neem-træ. Der findes også neem-produkter som virker mod hudproblemer, svamp og betændelse.
Carsten Jensen er forhandler af neem-produkterne fra Firmaet Olles Natur Produkter, der er noget nært et universalmiddel mod forstoppelse, overvægt og andre livsstilsproblemer.
Du kan få mere info ved at gå ind på vores hjemmeside
http://ollesnaturprodukter.dk og de kan også bestilles på 59 50 07 09

Med venligst!
Olles natur Produkter.


Kontakter


Emner


Børn og Unge